Go to登录 Go to注册
Legg i Handlekurv

kurven

Lukk

🚚 Vanlig Gratis Frakt for Alle Bestillinger +100 USD, Bruk Koden: FH100

Refusjonspolicy LinenMeUp

RETURPOLITIKK

I. TILBAKEVILKNINGSBETINGELSER

VI godtar tilbakekomster. Vær oppmerksom på at TILGJENGELIG TILGANGSPERIODE for alle våre salgsplattformer er innen 30 kalenderdager fra levering

 

1. Artiklene må være i sin opprinnelige stand, uslitte og uvaskede, med alle sikkerhetskoder vedlagt

2. Tilpassede bestillinger refunderes ikke på grunn av deres spesifikke og unike dimensjonering, med mindre eksepsjonelle forhold (feil størrelse, farge eller påvist feil).

Vennligst vurder størrelse 4XL og over anses som skreddersydd og kan heller ikke returneres med mindre feil eller mangel.

Tilpassede bestillinger / produkter anses som alle bestillinger med gitt tilleggsnotater eller målinger fra kunden, eller enhver endring av produktdetaljer (lengde, materiale osv.), Som endrer det endelige produktet.

3. Retur er mulig med vår DHL-selgerkonto - den enkleste og sikreste måten å returnere fra Europa for omtrent $ 25 (2 dager) og USA og resten av verden for omtrent $ 35 (opp til 4 dager) **

Kontakt support@linenme.eu for å organisere en henting eller etterspørre tilleggsinformasjon. LINEN Me Up er ikke ansvarlig for avholdte, mistede eller ødelagte pakker, returnert med andre frakttjenester. SENGETØY Me Up er ikke ansvarlig for eventuelle tilleggsavgifter og tilpassede kostnader.

4. Utveksling godtas ikke, bare legg inn en ny ordre med den valgte varen (e).

5. RETURN FORM er tilgjengelig for nedlasting her - da det er MANDATORY og bør fylles deretter og plasseres sammen med returnerte varer.

 

Last ned returskjemaet HER !

 

 II. RETURMETODER

SCHEDULED PACKAGE PICKUP er en spesiell kundeservice, der vi organiserer en rask og sikker henting av returpakken via våre partnere fra DHL fra døren eller andre steder. For å bestille dette, vennligst kontakt oss på support@eugfashion.com, med leveringsinformasjon og mobilkontakt, strengt konfidensielt, slik at du kan holde deg oppdatert om alle forsendelsesdetaljer og motta den raskeste prosessen med tilbakebetaling som følger! DHL-henting betales foran.

Spesiell henting for Europa omtrent - 25 $ ** (2 dager)

Spesiell henting resten av verden omtrent - 35 $ ** (opptil 4 dager)

Prisene kan variere for større avkastning / antall varer

Innen 12 timer etter at du har bestilt denne logistikken, sender vi deg klar til utskrift fraktetiketter for å gi den besøgende kureren

Hvis du bestemmer deg for å poste med registrert post eller International Courier etter dine valg og utgifter, må du sørge for å be om et fullstendig sporingsnummer for dekning, for i dette tilfellet er teamet vårt ikke ansvarlig og kan ikke garantere levering.

Husk at erklært merverdi øker sjansen for forsinkelse ved toll- og avgiftsgebyr. Eugfashion er ikke ansvarlig for ekstra tilpassede avgifter.

Eugfashion er ikke ansvarlig for avholdte, mistede eller ødelagte pakker, returnert med andre frakttjenester.

Returadresse: SENGETØY Me Up, bul. Jawaharlal Nehru 28, SOFIA 1324, BULGARIA

ALLE RETURER SKAL INKLUDERT FYLLET RETURNINGSFORM

III. EXCHANGES

1. Utveksling godtas ikke, bare legg inn en ny ordre med den valgte varen (e).

IV. BETALING TILBETALING TILBETALING

Retur blir behandlet umiddelbart etter at de er mottatt og sjekket. Refusjon er synlig på den første betalingskontoen innen 1 til 5 virkedager etter at betalingen er utstedt, avhengig av betalingsmåte. Alle bekymringer angående retur skal adresseres til support@linenme.eu

Hvis du ikke har mottatt en bekreftelse på e-post om henvendelsen din innen 48 timer, kan du kontakte oss igjen.

Fraktkostnader kan ikke returneres.

Alle andre bekymringer angående retur skal rettes til:

support@linenme.eu

GENERELLE LEVERINGSBETINGELSER

Kjære kunder og venner,

Vi anerkjenner viktigheten av tydelige leveringsbetingelser og holder oss under planer gjennom sesongens kampanjer, men vær oppmerksom på at listet levering kun refererer til budets postperiode.

Produksjonstiden krever 2-4 dager i tillegg, med tanke på at de fleste av designene våre utelukkende er laget på forespørsel etter å ha blitt bestilt, og skiller seg fra lager på mote.

Dessuten antar alle tilpassede artikler som vi er så stolte av å tilby, ytterligere skreddersøm og personlig touch-ups alt ansett å påvirke faktisk levering.

Vennligst vurder størrelse 4XL og over anses som skreddersydd og kan heller ikke returneres med mindre feil eller mangel.

Kunder som har fordel av rabatter eller gratis frakt, vil bli belastet 20% restock-gebyr!

Takk for omtanken på forhånd og for den delte interessen i butikken vår, vi setter stor pris på oppmerksomheten og håper å glede deg,

Returadressen er:
EUG fashion L.t.d.
bul.Jawaharlal Nehru 28
K.V. LULIN 7
By Sofia, 1324
BULGARIA
tlf. + 359888332772