Go to登录 Go to注册
Legg i Handlekurv

kurven

Lukk

🚚 Vanlig Gratis Frakt for Alle Bestillinger +100 USD, Bruk Koden: FH100

Er du en moteblogger?

Vil du ha klær helt GRATIS?

Så send oss ​​en e-post på info@eugfashion.com om deg selv. Du kan få et gratis produkt du velger å anmelde og skrive om. Vi foreslår at du kan være en av våre bestselgere for å få bedre målgruppepåvirkning. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg på EUG FASHION Blogger-programmet. La oss starte moteoppdagelse sammen, viktigst av alt, GRATIS KLÆR!

 

Mote Blogger policy

1. Krav.

Bloggen din må ha over 1000 følgere (via blogloving eller google-venn).
Du har minst 5000 følgere med en av dine sosiale nettverkskontoer (Facebook, Instagram, YouTube, Lookbook og så videre).

2. Legg til promoteringsikon for EUG FASHION på bloggen din.

Så lenge du blir vår fullverdige moteanmelder, trenger vi at du legger promoteringsikonet vårt på forsiden av bloggen din, og dette vil lenke til EUG FASHION hjemmeside www.eugfashion.com.

3. Legg ut blogginnlegget ditt innen 14 dager.

Du bør ta bilde av deg selv i klærne våre innen 7-14 dager etter at du har mottatt varene, og legg dem ut på bloggen, lookbooken, facebook og twitter osv. Når du legger ut bildene, vurderer og kommenterer, kan du legge til lenken til produktsiden eller lenken til hjemmesiden www.eugfashion.com.

4. Hvorfor koble tilbake til produktet.

Vi kan se reaksjonen på bloggen din fra koblingene vi gir deg, og hvis det går bra, vil vi øke mengden og verdien av klær som vi sender deg.

5. EUG FASHION Kan bruke bildene dine i salgsfremmende materiale.

Vi kan samle bilder og kommentarer av bloggen din. Noen ganger kan vi bruke innholdet på bloggen eller Facebook-siden vår. Hvis det er tilgjengelig, vil vi også lenke tilbake til bloggen din for å vise hvor bildet har kommet fra. Hvis du ikke er enig, vennligst informer oss på forhånd.
Det er alt! Det er lett, ikke sant? Hvis du vil delta i vårt program, kan du kontakte oss når som helst via vår e-post: info@eugfashion.com. Gleder meg til å se deg bli med.