Go to登录 Go to注册
Legg i Handlekurv

kurven

Lukk

🚚 Vanlig Gratis Frakt for Alle Bestillinger +100 USD, Bruk Koden: FH100

Vanlige spørsmål om

Våre betalingsmetoder :

2 kasser og PayPal - over hele Verden betalingsleverandører både garanterer online transaksjoner sikkerhet via Visa, Master Card, Kreditt og Debetkort

Leveringstid: 

  • USA – 3 til 4 dager
  • i Europa - 1 til 2 virkedager
  • Australia, Saudi-Arabia, New Zealand – 3 til 5 virkedager
  • Russland- hver ordre fra Russland reiser med EMS og tar opp til 7 virkedager.
  • Andre land - 3 til 5 dager.

*ALLE POSENE leveres med EMS og ta opp til 7 dager!

Tilpasset og personlige bestillinger:
- Alle våre modeller er håndlaget (✂) og eksklusivt, laget med ♥ !
Vi er laging våre klær i henhold til de standarder nevnt i vår butikk dimensjonering diagram (i beskrivelse). Vi vil også sende deg en måling guide hvis du trenger en.
Men vi kan alltid gjøre klær i henhold til dine personlige mål og behov. For at alt du trenger å gjøre er å sende oss dine detaljerte målinger slik at vi kan sørge for at den modellen du har kjøpt vil passe deg godt.
Vi kan tilpasse noen av elementer og endre farge, størrelse, stoff, etc. Vi er tilpasset å gjøre alle elementer for å bestille nå. I dette tilfellet, må du huske å legge igjen dine detaljerte målinger informasjon når eller etter at du legger inn bestillingen, vennligst sjekk din Shopify meldinger jevnlig for å sikre at det er en god kommunikasjon.


Prioritert behandling av bestillingen min:
-Dette alternativet gir din bestilling prioritet før alle andre bestillinger i butikken min, din ordre vil bli laget og sendes i løpet av 1 dag. Vennligst kontakt oss hvis du ønsker å dra en fordel av det alternativet.

Hvordan kan jeg spore bestillingen min?

Når ordren din har blitt sendt, vil vi oppdatere din ordre med sporingsnummer på pakken din.

Hvordan kan jeg Returnere eller Bytte en vare?

Du må sende meg en e-post eller en Shopify convo om eventuelle problemer med din ordre opp til 15 dager etter at du har mottatt produktet. Vi ville gjerne gjøre en GRATIS bytte eller tilbakebetaling av et element. Retur Må gjøres opp til 5 arbeidsdager etter at du har mottatt varen. Elementer sendt tilbake til oss etter denne perioden er ikke klassifisert for refusjon. Returporto er på kjøpere kostnad. Vennligst behold kvitteringen som bevis på innlegg som vi ikke kan holdes ansvarlig for gjenstander som er mistet i posten. Personlige elementer kan ikke bli returnert. Varene må returneres ubrukt, uvasket, uskadet og ubrukt med de opprinnelige koder. Varer som har blitt slitt, brukt, er endret eller skadet vil ikke bli akseptert! Frakt kostnader er ikke refunderbart.

Hvordan finne min størrelse ?
Tar mål :

BYSTE
Vikle et mykt målebånd rundt bust. Det bør vikle rundt den fulleste delen av brystet ditt. Den målebåndet bør være rette og parallelle med gulvet.
MIDJE
Vikle tape mål rundt din naturlige midjen. Hold den parallelt med gulvet. Ikke hold pusten eller suge magen inn. Holde kroppen din oppreist i en komfortabel stående posisjon til å få en nøyaktig måling. Sørg for at du ikke trekke det for stramt.
HOFTER
Vikle tape mål rundt den bredeste delen av hoftene og baken. Dette er vanligvis ligger 7 til 9 tommer under den naturlige midjen. Hold målebåndet er parallelt med gulvet.
INSEAM
Måle lengden av den indre etappe, fra toppen av låret til ankelen.
Alle elementer lengde kan justeres

Det er et stort omfang av farger og størrelser som du kan velge fra. Selv om du
ser at noe ikke er oppført, kan du alltid skrive til oss og se om vi er
i stand til å gjøre det. Vi er i stand til tilpasset lage og tilpasse nesten
alle design for å passe våre kunders behov.

Alle elementer lengde kan justeres.