Go to登录 Go to注册
Legg i Handlekurv

kurven

Lukk

🚚 Vanlig Gratis Frakt for Alle Bestillinger +100 USD, Bruk Koden: FH100

Nyheter

I verden av trygg farger, som sort, rød og hvit, gul roper: "Se på meg. Jeg er lykkelig!"

Så i dag vil vi snakke om farger,deres betydning,farge pshycology og spesielt om gul.Fargen har lenge blitt brukt til å skape følelser av velvære eller romslighet. Men, hvordan mennesker er berørt av annen farge stimuli varierer fra person til person.
Se i skapet. De fleste vil merke en primærfarge stirrer tilbake på dem. Det er visse farger på klær som vi bare føler deg mer komfortabel i, og ha oftere enn noen andre. Lite gjøre mange mennesker innser imidlertid at det er en god sjanse for at du ubevisst plukke at nevnte farge basert på dypere personlighet. Rosa, grønn, blå - lys eller pastell, de alle sier noe om deg som du kanskje ikke engang klar over. Så ta et mentalt notat av hvilken farge du bruker oftest og les videre for å se hva det hele betyr.


1.Rød:Kjærlighet,Spenning,Strøm,Sinne 2.Gul:Lykke,Competene3.Grønn:God smak 4.Blå:Maskulin,Kompetanse, Kvalitet,Bedrifts-5.Rosa:Raffinement,Feminin 6.Lilla/Fiolett:Autoritet,Makt 7.Brun:Robusthet 8.Svart:Sorg,Dyre 9.Hvit:Lykke,Renhet


Rød
- Rød har alltid vært forbundet med sinne på grunn av måten det påvirker nervesystemet. Det hastigheter opp metabolismen, utvider elevene, gir energi. Det er en veldig kraftig farge som bæres av de som søker oppmerksomhet. På grunn av dens tendens til å trekke oppmerksomhet, det er også sett på som skremmende og kan gi andre grunn til å skygge unna fra brukeren. Det beste er slitt av dem med utgående personligheter og masse selvtillit.
Gulfarge i sol, håp og lykke, har motstridende foreninger. På den ene siden gult står for friskhet, glede, positivitet, klarhet, energi, optimisme, opplysning, erindring, intellekt og ære.Studier viser at betydningen av fargen gul kan være varme, glede, økt mental aktivitet, økt muskel energi. Fargen gul bidrar til å aktivere memory, oppmuntre til kommunikasjon, forbedre visjon, bygge tillit, og stimulerer nervesystemet.
Grønn- Grønn er fargen på naturen og healing. Tenk på gress, trær og blomster og forestill deg hvordan fredelig som de gjør du føler. Grønt er vanligvis bæres av personer som er i ro i naturen og har medfødt ønske om å hjelpe de rundt dem. Det er foreslått at hvis du noen gang ønsker å starte på nytt i livet, og "snu et nytt blad," grønn er fargen på valg. Grønt er også slitt mye med mennesker som er involvert i miljøet og som er interessert i å gå grønn.
Blå- Universelt, det er sagt at blå er den mest populære fargen. Forbundet med himmelen og havet, blå er kjent for sine rolige og beroligende egenskaper, som gjør at folk føler seg rolig og innhold. Blå er vanligvis bæres av de som ønsker å skape sin egen aura av ro. Siden blå har en tendens til å få folk til å føle deg komfortabel, det utilsiktet øker selvtillit og ambisjoner. Individer som bærer en masse blå er sett på som lojale fordi blått er en å stole på fargen.Rosa- Rosa skrikene av sex og romantikk, og er slitt av både menn og kvinner som ikke i motsetning til å ha en god tid. Denne fargen er også ment å symbolisere medfølelse og omgang med hjertet. En pastell rosa er god å ha på en første dato, fordi den viser den andre personen som du er i stand til å være romantisk og i kjærlighet. Ha det godt, men fordi for mye rosa er også sies å symbolisere promiskuitet og utroskap.
Lilla- Nesten alle tenker på royalty når de tenker på lilla fordi kings er typisk sett kledd i lang, silkeaktig purpurkappen. På grunn av dette, det er også sett på som luksuriøse og sofistikerte. Dens forbindelse med kongelige som har forårsaket dette farge som skal brukes av de som ønsker å stå ut fra mengden. Lilla er best slitt av dem som er medfødt unik. Hvem ville kle seg som en konge hvis de ikke var det? Som de fleste kule farger, lilla, kan også vises veldig feminin.
Brun-Brown er vanligvis bæres av de som også bruke mye av grønn: personer som er involvert i miljøet og delta i gå-grønne bevegelsen fordi den symboliserte jord. Brown er også bæres av de som er jordet og ned til jorden.Svart- Iført svart er ikke bare for begravelser lenger. Tvert imot - mote eksperter sier at hver kvinne skal eie minst en liten svart kjole og at svart er den mest slankende farge. Svart er faktisk forbundet med autoritet og respekt, noe som er grunnen til at mange business menn og politiet er sett iført svart. I tillegg, svart er en "safe" farge fordi det ofte er slitt av dem som ønsker å gå ubemerket og alene.

Hvit- Det er ingen farge som er mer enn ren hvit. Det er sa å fremme uskyld og en ren syn på livet. De som bærer hvite dukke opp sindig, optimistisk, og stabil. Hvit også betegner sterilitet. Være i forkant, skjønt, at misfarget eller tonet hvit kan ha motsatt påvirke. Hvit som ikke er helt "lyse" kan gjøre en vises gammel, gretten, og totalt usmakelig.

Ikke alle passer til disse formene, men disse vil gi deg generell idé om hva andre tenker når de ser deg. Hvis du ikke liker hva du ser og ønsker å endre det, analysere forskjellige farger og tenke på hva de betyr fordegog hva du er på utkikk etter andre til å oppfatte om deg. Ønsker du å fremstå friskere? Prøv mer hvitt. Din personlighet er det som er mest viktig, tross alt.

Siste Innlegg

  • Black Friday er nesten her!

    Nov 22 2017

                                       Det er nesten den tiden av året,ja vi snakker om den største begivenheten for online butikker,bransj...

  • Elegant Fløyel Cooper Sett

    Nov 08 2017

    Siden oktober har fortiden en uke siden,nå er det på tide å sette på litt varme og stilige klær.Dette unike set er laget av silke og flø...